Weddings

Emoțiile născute din frumusețe încarcă orice loc cu energie pozitivă și aduc bucurie la fiecare pas. Creăm povestea fiecărui eveniment și o potrivim fiecărui spațiu, interior sau exterior, prin aranjamente inspirate.

În această etapă, clienții noștri sunt bineveniți să ne introducă în imaginația lor. Ne lăsăm ghidați de ideile lor, de personalitatea fiecăruia și de ceea ce ar vrea să transmită și, nu în ultimul rând, ceea ce ar vrea să simtă. Designul floral este oportunitatea noastră de a dărui un cadou de la natură adaptat evenimentului tău.

Menținem prospețimea florilor prin metode de păstrare și conservare moderne și inteligente. În atelierul Drag de flori lucrăm numai cu plante și flori unice, alese dintr-o selecție de proveniență europeană, internațională, dar și locală.

Fiecare designer floral își dedică experiența și viziunea fiecărui proiect în parte, și credem că, împreună cu oamenii care ne aleg putem crea rezultate spectaculoase. A aduce viață și bogăție în fiecare ambient nu este doar scopul, ci și bucuria noastră.