Corporate

Un zâmbet se află uneori doar la o privire distanță. Știm cât de necesar este să-l poți găsi cu ușurință, mai ales într-o zi obositoare de muncă. Atunci când uităm de noi acordăm prea puțin timp lucrurilor frumoase.

Ne folosim de toate trucurile și aducem în ambientul tău zilnic un decor floral cu un design proaspăt și natural în fiecare săptămână. Poate fi vorba de un birou, o recepție sau o sală de ședințe – fiecare spațiu poate fi scos din monotonie printr-o infinitate de miresme, culori și forme delicate.

Aranjamentele florale sunt un motiv în plus ca invitații să se bucure de o petrecere. În mediul de afaceri, sobrietatea își spune cuvântul, iar un prilej de relaxare este binevenit. Prin alegerea inspirată a culorilor și formelor, putem influența emoția umană și putem stârni sentimente pozitive, atât de binevenite într-un spațiu festiv.

Designerii noștri sunt încântați de orice provocare nouă de a integra în arhitectură decorurile și instalațiile florale potrivite. Cunoaștem regulile care trebuie respectate și chiar și cele care trebuie încălcate pentru a îmbrăca orice spațiu în florile potrivite de sărbătoare.